Terminsstart HT 2020

Den här veckan (vecka 36) kör vi igång höstterminen.

Obs!
Våra vattengympa-grupper i Vasahallen har ännu inte startat på grund av covid-19. Varmvattengympan i Haggårdens varmvattenbassäng kör igång som vanligt. För information kontakta ledare för gruppen.

Oldgirls kör träning på annan plats. För info, kontakta Gunnel Tapper.

Information om kö
För tillfället är det kö till flera av våra grupper. Använd vårt anmälningsformulär här på hemsidan för att göra en kö-anmälan.
Grupper som det för närvarande är fulla:
  • Barngympa 4-6 år
  • Trupp Bas yngre
  • Parkour C
  • Varmvattengympa

Information om Covid-19

Alla deltagare ska tvätta händerna före och efter träningen i samband med ankomst och avfärd från Vasahallen. Vi har även handsprit i hallen som ska användas vid ankomst och när man har varit utanför idrottshallen.

För att säkra upp ytterligare torkar vi, i den uträckning det är möjligt, av redskapen med desinfektionsmedel.

OBS! Stanna hemma vid förkylningssymptom.

In och utgång i Vasahallen
Ingång till C-salen sker via korridoren, genom omklädningsrummen och upp för trappen. Utgång från C-salen sker genom nödutgångs-dörren ned för trappan och sen ut genom utgången på den bortre gaveln på Vashallen (Där entrén var under renoveringen förra året).
Ingång till AB-hallen sker via korridoren, genom omklädningsrummen och upp för trappen och sedan in genom dörrarna mitt på AB-hallen. Utgång från AB-hallen sker via dörren på andra sidan läktarna, ner för trappan och sen ut via dörren på bortre gaveln av Vasahallen.
Om det är möjligt vill vi att föräldrar väntar ute, så att vi kan ha så få personer som möjligt inne i lokalerna.

Tillbaka

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och för att föra besöksstatistik. Dölj meddelande